Kentuckyseven
BetygskalaDet är synd om alla i den här produktionen. Främst oss på Kentuckysevens redaktion som behövt syna skiten. Så jobbig att gå igenom att vi fick blodsmak ända upp i fontanellen.


Det här var inte bra. Vi gillar det inte och önskar att vi istället hade ägnat tiden åt någonting vettigt, som träslöjd eller hemspråk.


Vad ska man säga? Tänk Patrik Isaksson. Hyfsad men håller inte måttet. Vi hittar en del men saknar oändligt mycket mer.


Bra. Gut. Bien. Eller som man säger på flamländska; harkling.


Nu snackar vi. Läs eller lyssna om och igen. Fräsch skit helt klart. Det här verket funkar var du än befinner dig i livet. I en Dressmanreklam? Mellan två samlag? På kollo? Japp, japp och japp.


Ett mästerverk. Om inte Nobelpris så Bragdguld, Guldpalm och Fläsknoisette med exotiska frukter. Grattis till alla som ens sneglar på omslaget till det här lilla plommonet.


En Kentucky Seven. Behöver vi säga mer? Okej, here goes; när vi skådar en sjua kommer världen att stanna, gudar att darra, finnar att gilla livet, landskapet Närke bli coolt, liv att födas, kärlek att frodas, svett att lukta fräschör och (above all) vi på Kentuckyseven kommer för alltid vara tacksamma. I evighet. Amen.